Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde yemin töreni

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde iki yıl adaylık süresini başarıyla tamamlayan memurların yemin ettiği bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, sosyal tesislerde düzenlenen törenin, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladığı ifade edildi.

Açıklamada, törende Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz'ın konuşma yaptığı belirtilerek, şu ifadelerine yer verildi:

"Hangi konumda olursanız olun, yaptığınız işi severek yapın ve en iyisini yapmaya çalışın. Başarı, isteyerek ve severek yapılırsa elde edilir. İnsani ilişkilerinizde ise mutlaka empati yapın. Bütün arkadaşların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarı ile hizmet edeceğine inancım tamdır."

Yemin törenine Yılmaz'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Torul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kemal Tavukçu, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Şaşmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin, Genel Sekreter Ali Rıza Köroğlu ile akademik ve idari personelin katıldığı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber